~~Özge~~
sınıf oğretmenleri
İş/Hobiler :
Lakap :
|
Konu: Psikoloji Sorusu Paz Ara. 21, 2008 12:13 pm |
|
|
Bu bir psikolojik test. Oykunun kahramani bir genc kiz. Bu genç kiz kendi annesinin cenaze toreninde daha once kim oldugunu hic bilmedigi bir genc adamla karsilasiyor. Bu genc adam kizin ruyalarinin adami ve kiz gorur gormez adama asik oluyor. Aradan bir kac gun geciyor. Bu genc adama bir daha rastlayamiyor. Genc kiz kiz kardesini olduruyor. Polis neden oldurdugunu sordugunda genc kiz cevap veriyor? Kizin kiz kardesini oldurme sebebi nedir?
arkadaşlar dürüst olup aşağıdaki cevaba bakmadan cvplayalım olur mu
Cevap: Genc kiz adamin kardesinin cenazesine gelecegini ve adami orada gorecegini umuyor.
Bunu dogru cevapladiysaniz polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin.
Bu unlu bir Amerikan psikoloji testiymis. Oldurebilme zihniyetine sahip kisiler buna dogru cevap verirlermis. Seri katillerin cogu bu teste hic dusunmeden dogru cevabi vermisler. Dogru cevabi bulamadiysaniz ne iyi |
|
admin
"
İş/Hobiler : bilgisyar,psikoloji,uzay bilimi
Lakap :
|
Konu: Geri: Psikoloji Sorusu Paz Ara. 21, 2008 12:17 pm |
|
|
ben bakmadım cevaba ama tahmin edeyim o adam annesinin cenazesine gelmişse kızkardeşininkine de gelir düşüncesiytle kız kardeşini öldürüyor... |
|
admin
"
Lakap :
|
Konu: Geri: Psikoloji Sorusu Paz Ara. 21, 2008 12:21 pm |
|
|
ya cevabı okudum ama bence saçma bu test bu bir zeka işi o polisler once kendilerine test yapmalı acaba akıllarıyla arası nasıl:D |
|
Misafir
Misafir
|
Konu: Geri: Psikoloji Sorusu Paz Ara. 21, 2008 2:46 pm |
|
|
Kesinlikle saçma biz kendimizi onun yerine koyarak cevaplıyoroz yani bizim fikirlerimizi yansıtmıyor |
|
~~Özge~~
sınıf oğretmenleri
İş/Hobiler :
Lakap :
|
Konu: Geri: Psikoloji Sorusu Paz Ara. 21, 2008 2:50 pm |
|
|
saçma değil:( |
|
admin
"
Lakap :
|
Konu: Geri: Psikoloji Sorusu Paz Ara. 21, 2008 3:10 pm |
|
|
ozgecim senin açtığın konu değil saçma olan yanlış anlama gayet guzel paylaşımların var ben ve benim gibi düşünenler onların yaptığına diyor saçma diye... |
|
Misafir
Misafir
|
Konu: Geri: Psikoloji Sorusu Paz Ara. 21, 2008 3:15 pm |
|
|
- guzeldost admin demiş ki:
- ozgecim senin açtığın konu değil saçma olan yanlış anlama gayet guzel paylaşımların var ben ve benim gibi düşünenler onların yaptığına diyor saçma diye...
Evet arkadaşım senin açtığın konu değil öyle düşünenlere saçma dedim ben |
|