bizimsınıf
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bizimsınıf

bizimsınıff

Anasayfaportal*AramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
bizim sinif son konular
Konu Yazan GöndermeTarihi
Çarş. Tem. 08, 2009 5:05 pm
C.tesi Tem. 04, 2009 6:12 pm
Cuma Tem. 03, 2009 5:30 pm
Cuma Tem. 03, 2009 5:29 pm
C.tesi Mart 21, 2009 11:18 am
Cuma Mart 20, 2009 11:01 pm
Cuma Mart 20, 2009 8:44 pm
Cuma Mart 20, 2009 8:42 pm
Çarş. Mart 18, 2009 4:13 pm
C.tesi Mart 14, 2009 12:56 am
En iyi yollayıcılar
Alperen
Peygamberimiz Ve Yılan ... Vote_lcapPeygamberimiz Ve Yılan ... I_voting_barPeygamberimiz Ve Yılan ... Vote_rcap 
hüsn
Peygamberimiz Ve Yılan ... Vote_lcapPeygamberimiz Ve Yılan ... I_voting_barPeygamberimiz Ve Yılan ... Vote_rcap 
ecm_bal
~~Özge~~
admin
Live_Dead
sessizliksokağı
*tatlı*belam*
SessiZ_FırTına
<<OKULGEZGİNi>&a

Peygamberimiz Ve Yılan ...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
~~Özge~~
sınıf oğretmenleri
sınıf oğretmenleri
1 2
~~Özge~~
3 4

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 07/12/08 Mesaj Sayısı : 406 Nerden : Samsun İş/Hobiler : Lakap :

Peygamberimiz Ve Yılan ... Vide
MesajKonu: Peygamberimiz Ve Yılan ...   Peygamberimiz Ve Yılan ... Icon_minitimePerş. Ara. 11, 2008 3:19 pm

Peygamber Efendimiz (s.a.v) Yılanla Konuşması

Hazret-i Muhammed Mustafâ 's.a.v' Allahü teâlânın emri ile Mekke-i mükerremeden hicret etmek dilediği zamânPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan
- Benim ile bu yolda kim yol arkadaşı olur. Cânına ve başına kim kıyarPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan dediği zemânPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan herkesden önce hazret-i Ebû Bekr 'radıyü anh' ileri atılıpPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan
- Anam ve babamPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan mal ve cânımPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan cümlesi yoluna fedâ olsun; yâ Resûl. Bu şerefli hizmete ben kulunu kabûl eyle diye ilticâ ve tazarru' edincePeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan hazret-i Fahr-i Enbiyâ 'sallü teâlâ aleyhi ve sellem' kabûl buyurdu. Gece ile berâberPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan ay ve zuhâl yıldızı gibi yola çıkdılar. Sıddîk 'radıyü teâlâ anh' o Resûl-i Rabbil âlemîn hazretlerini sakınıpPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan kâh ardınaPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan kâh önünePeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan kâh sağına ve kâh soluna geçer ve kâhPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan mubârek ayağı parmakları üzerine basardı. Düşmânlar izlemesin diye.

Bu esnâda Habîb-i Hudâ hazret-i Muhammed Mustafâ 'sallü teâlâ aleyhi ve sellem' buyurdular kiPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan
- Yâ Ebâ BekrPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan ne ızdırâb çekersin. Kendi nefsin için mi korkarsın.
Cevâb buyurdular kiPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan
- HâşâPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan sümme hâşâ kiPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan Ebû Bekr bu yolda kendi cânını sakınıpPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan kayırsın.Ve lâkinPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan yâ Resûl! Mubârek cesedinin bir kılına halel gelir diyePeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan korkarım kiPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan benim gibi binlerce kimsenin başı düşse yeridir. Sen din serâyının mi'mârısın.
Resûlullah 'sallü teâlâ aleyhi ve sellem'Peygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan
- ÜzülmePeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan Allahü teâlâ bizimledir!' buyurdu.
Mağaraya geldiler. Ebû Bekr 'radıyü teâlâ anh' dedi kiPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan
- Yâ Resûl! Bir mikdâr sabr edin. O mağaraya ben kulun gireyim. YılanPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan akreb cinsinden nesne var isePeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan zararı Ebû Bekre olsun!
Resûlullah 'sallü teâlâ aleyhi ve sellem' izin verdi. Mağara içine girincePeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan ne kadar mahlûkat var isePeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan târûmâr olupPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan herbiri deliğine girdi. Hazret-i Ebû Bekr 'radıyü teâlâ anh' sırtından mübârek gömleğini çıkarıpPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan parça-parça edipPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan parçalar ilePeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan o deliklerin temâmını tıkadı. O deliklerden biri açık kaldı. Ona parça yetişmedi. O deliğe dePeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan ayağının tabanını iyice tıkadı. O büyük sultânaPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan şimdi se'âdet ilePeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan içeri buyurun diye hitâb eyledi. İki cihân serveri dePeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan Besmele söyliyerekPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan mağara içine girdi. Sabâha kadar orada kaldılar. Sabâh oldu. Hazret-i Ebû Bekrin 'radıyü teâlâ anh' gömleğini arkasında göremeyincePeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan sebebini sordular. Hazret-i Ebû Bekr-i Sıddîk 'radıyü teâlâ anh'Peygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan
- Yâ Resûl! YolundaPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan gömleğimi yırtıpPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan akrep ve yılan deliklerini tıkayıpPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan şerlerini def' eyledim; dedikdePeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan
Resûl-i ekrem 'sallü aleyhi ve sellem'Peygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan
- Allahım! Ebû BekriPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan kıyâmet günüPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan benim derecemdePeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan benimle berâber bulundur!Peygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan buyurdu.
Bu esnâda Fahr-i âlem 'sallü teâlâ aleyhi ve sellem'Peygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan hazret-i Ebû Bekr-i Sıddîkın 'radıyü anh' mubârek yüzlerinde değişiklik görüpPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan süâl etdikdePeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan meydâna gelen hâdiseyi anlatdı.
- Mağarada olan delikleri birbir tıkayıpPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan lâkinPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan cübbe parçası bir deliğe yetmedi. O delik de açık kalmasın diye tabanımı dayamışdım. Bir yılanPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan birkaç def'a tabanımı sokdu. Ayağımı delikden çekmeğe korkdum kiPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan o yılan delikden dışarı çıkıpPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan zât-ı şerîfine bir elem veripPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan ızdırâb ederPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan diye cevâb verdi.
Resûlullah 'sallü teâlâ aleyhi ve sellem'
- Onunla benim aramı açPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan bırak çıksın buyurdu.
O an Ebû Bekr-i Sıddîk 'radıyü anh' mubârek ayağını delikden çekdi. İçeriden görünüşü hüzn ve gam veren zehirli bir yılan çıkdı. Fahr-i âlem 'sallü teâlâ aleyhi ve sellem':
- Ey utanmaz yılan! Benim mağara arkadaşımı ve esrârıma vâkıf olanıPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan Allahü teâlâdan korkupPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan benden hayâ etmedin miPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan ayağını sokarak eziyyet etdinPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan diyerek hitâb edipPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan azarlayıncaPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan
Yılan cevâba kâdir olupPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan dedi kiPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan
- Yâ Habîbi rahmân! Ey insanların ve cinnin Peygamberi! Senin âşıkın sâdece insanlar değildir. Belki hayvân zümresinden kuşlarPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan yılanlarPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan karıncalarPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan cemâline âşıkdır. Hattâ ben kulunPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan birçok yaşlıPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan gözü nemliPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan kendi cinsimiz olan büyüklerimizden yüksek vasflarınızı dinleyipPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan ışık saçan yüzünüzü görmeğe müştak ve hayrân ve kendinden geçmişPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan şaşkın şeklde ağlıyarakPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan mâl ve mülkünü terk edipPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan âşık divânen olmuşdum. Bu mağarayı şereflendireceğini öğrenmişdim. Onun için nice zemândan berîPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan bu sıkıntılı mağarada gece-gündüz demeyipPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan yolunuzu bekliyordum. BöylecePeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan sizin buraya teşrîfiniz ilePeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan ayrılık acısına ve içimdeki derde merhem edeyim. ÇünkiPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan en mes'ûd bir zemândaPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan bu karanlık mağaradaPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan arkadaşın [mağaraya girince>Peygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan sabâh güneşi gibi zâhir olupPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan devlet güneşim doğdu. Ammâ ne var kiPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan arkadaşın yine perde oldu. Bu sebeblePeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan korku ve hayâ ben kulundan kalkıpPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan zarûrî olarakPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan bu küstahlık benden vâkı' oldu; diye özr dileyincePeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan Seyyid-üs-sekaleynPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan dünyâ ve âhıretde bulunanların şefâ'atcisiPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan yılanın küstâhâne özrünü kabûl etdi. Hazret-i Ebû Bekrin yarasınaPeygamberimiz Ve Yılan ... Gencmekan mübârek ağızlarının suyundan sürdü. O ânda acısı şifâ buldu.

Alıntıdır

Peygamberimiz Ve Yılan ...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası