bizimsınıf
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bizimsınıf

bizimsınıff

Anasayfaportal*AramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
bizim sinif son konular
Konu Yazan GöndermeTarihi
Çarş. Tem. 08, 2009 5:05 pm
C.tesi Tem. 04, 2009 6:12 pm
Cuma Tem. 03, 2009 5:30 pm
Cuma Tem. 03, 2009 5:29 pm
C.tesi Mart 21, 2009 11:18 am
Cuma Mart 20, 2009 11:01 pm
Cuma Mart 20, 2009 8:44 pm
Cuma Mart 20, 2009 8:42 pm
Çarş. Mart 18, 2009 4:13 pm
C.tesi Mart 14, 2009 12:56 am
En iyi yollayıcılar
Alperen
İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Vote_lcapİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ I_voting_barİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Vote_rcap 
hüsn
İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Vote_lcapİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ I_voting_barİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Vote_rcap 
ecm_bal
~~Özge~~
admin
Live_Dead
sessizliksokağı
*tatlı*belam*
SessiZ_FırTına
<<OKULGEZGİNi>&a

İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
~~Özge~~
sınıf oğretmenleri
sınıf oğretmenleri
1 2
~~Özge~~
3 4

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 07/12/08 Mesaj Sayısı : 406 Nerden : Samsun İş/Hobiler : Lakap :

İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Vide
MesajKonu: İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ   İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Icon_minitimePtsi Ara. 08, 2008 11:27 am

TANIM

Bir işletmeninİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan işletmecilik ve mühendislik anlayışına uygun biçimde yönetilmesiniİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan üretimden satışa kadar olan sürecin denetlenmesini sağlayanİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan hem mühendislikİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan hem işletme yöneticiliği konusunda bilgi sahibi olan kişidir.

GÖREVLER

- Üretimde işgücüİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan para ve malzemenin en ekonomik biçimde kullanılması için gerekli düzenlemeleri yaparİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan
- İşletmelerde üretim faaliyetleriİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan üretilen ürünün pazarlanması ve maliyetin hesaplanması gibi işletme faaliyetleri arasında eşgüdümü sağlarİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan
- İşletmelerdeİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan atölyelerde planlamaİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan pazarlama ve finansmanİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan insan kaynakları bölümlerinde görev alarak iletişim ağını güçlendirirİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan
- Üretim mühendisleri ile işletmeciler arasında iletişimi sağlar.

KULLANILAN ALET VE MALZEMELER

- Çalıştığı alanla ilgili özel aletler ve hammaddelerİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan
- BilgisayarİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan
- İmalat ve tasarımda kullanılan paket programlar.

MESLEĞİN GEREKTİRDİĞİ ÖZELLİKLER
İşletme mühendisi olmak isteyenlerin;
- Üst düzeyde akademik yeteneğeİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan
- Sayısal düşünme yeteneğineİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan
- Fikirlerini başkalarına aktarabilme ve insanları ikna edebilme gücüneİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan
- İleriyi görebilme ve fırsatları sezebilme yeteneğineİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan
- Yerinde kararlar alabilme ve plan yapabilme yeteneğine sahipİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan
- Yüksek başarma güdüsü olan ve yaratıcıİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan
- Matematik ve sosyal bilimlere ilgiliİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan
- SabırlıİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan anlayışlıİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan hoşgörülüİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan insan ihtiyaçlarına karşı duyarlıİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan
- Zamanı iyi kullanabilenİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan
- Ekip çalışması yapabilen
kimseler olmaları gerekir.

ÇALIŞMA ORTAMI VE KOŞULLARI

İşletme mühendisleri kamu ve özel sektöre ait kuruluşlarda görev alabilirler (sigortaİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan madenİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan bankaİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan çiftlikİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan fabrika vb.). Çalışma ortamı temiz ve rahattır. Çalışma saatleri genellikle düzenlidir. Çalışırken müşterilerleİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan sendikacılarlaİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan sigorta şirketleri ve vergi daireleri personeliyle etkileşimde bulunabilirler.

ÇALIŞMA ALANLARI VE İŞ BULMA OLANAKLARI

Büyük işletmelerdeİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan fabrikalarda ve atölyelerde üretim faaliyetlerinin planlanmasıİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan pazarlanmasıİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan finansmanıİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan organizasyonu ve kalite kontrolünde mühendis ve yönetici olarak görev yaparlar.

MESLEK EĞİTİMİNİN VERİLDİĞİ YERLER

Mesleki eğitimİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan İşletme Fakültelerinin “İşletme Mühendisliği” bölümünde verilmektedir.

MESLEK EĞİTİMİNE GİRİŞ KOŞULLARI

İlgili bölüme girebilmek için Öğrenci Seçme Sınavında (ÖSS) yeterli “Sayısal (SAY)” puan almak gerekmektedir.

EĞİTİMİN SÜRESİ VE İÇERİĞİ

- Mesleğin eğitim süresi 4 yıl olup eğitim süresince; FizikİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan MatematikİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan KimyaİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan Statik gibi temel mühendislik dersleri ile birlikteİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan İşletme EkonomisiİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan EkonomiİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan MaliyeİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan HukukİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan Sosyal PsikolojiİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan Genel MuhasebeİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan İstatistik YöntemleriİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan Yönetim MuhasebesiİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan Ulusal Gelir ve İstihdamİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan Üretim YönetimiİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan EkonometriİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan FinansmanİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan Pazarlama YönetimiİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan İşletme HukukuİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan Matematiksel EkonomiİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan Yönetim ve OrganizasyonİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan Pazarlama AraştırmasıİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan Ticaret HukukuİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan Yöneylem AraştırmasıİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan Kalite KontrolİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan Tesis PlanlamaİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan Türkiye EkonomisiİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan Dış TicaretİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan Kamu İşletmeciliğiİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan Türk Vergi SistemiİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan İşletme Politikası başlıklı branş dersleri okutulur.
- Okutulan derslerin bir bölümü temel mühendislikİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan bir bölümü işletmecilik ve bir bölümü de sayısal derslerdir. Öğrenciler ayrıcaİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan bir kamu veya özel sektör işletmesinde üretim bölümlerinde ve idari bölümlerde staj yapmak zorundadırlar.

MESLEKTE İLERLEME

- İşletme mühendisleri gelişen sanayi ve teknolojiye ayak uydurabilmek için bilgisayar ve yabancı dil konularında kendilerini geliştirebilirlerİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan
- Üniversitelerde öğretim üyesi olabilirlerİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan
- Başarılı olanlar işletmelerde üst düzey yöneticiliğe getirilebilirler.
BENZER MESLEKLER: Endüstri mühendisiİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan işletmeciİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan iktisatçıİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan yöneticiİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan deneticiİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan çalışma ekonomisti.

BURSİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan KREDİ VE ÜCRET DURUMU

- İşletmeler kendi ücret politikasıyla tespit ettiği miktarda stajyer öğrencilere ücret ödemektedir. Bazı kuruluşlarca karşılıklı veya karşılıksız burs verilmektedir. Ayrıca öğrenim süresince isteyen öğrencilere Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu’nca kredi verilmektedir.
- Eğitim sonrasında işletme mühendislerine verilen ücret kişinin deneyim ve niteliklerine bağlı olarak değişmektedir.

DAHA AYRINTILI BİLGİ İÇİN BAŞVURULABİLECEK YERLER

- İlgili eğitim kurumlarıİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan
- Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Meslek Danışma MerkeziİŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Gencmekan
- Bünyesinde Meslek Danışma Merkezi bulunan Türkiye İş Kurumu İl Müdürlükleri.

GUZELDOST
1 2
admin
3 4

Erkek
Yaş : Kayıt tarihi : 15/11/08 Mesaj Sayısı : 314 Nerden : İş/Hobiler : bilgisyar,psikoloji,uzay bilimi Lakap :

İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Vide
MesajKonu: Geri: İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ   İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ Icon_minitimePtsi Ara. 08, 2008 3:18 pm

teşekkürler guzel paylaşım
http://bizimsinif.forummum.com

İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası