bizimsınıf
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bizimsınıf

bizimsınıff

Anasayfaportal*AramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
bizim sinif son konular
Konu Yazan GöndermeTarihi
Çarş. Tem. 08, 2009 5:05 pm
C.tesi Tem. 04, 2009 6:12 pm
Cuma Tem. 03, 2009 5:30 pm
Cuma Tem. 03, 2009 5:29 pm
C.tesi Mart 21, 2009 11:18 am
Cuma Mart 20, 2009 11:01 pm
Cuma Mart 20, 2009 8:44 pm
Cuma Mart 20, 2009 8:42 pm
Çarş. Mart 18, 2009 4:13 pm
C.tesi Mart 14, 2009 12:56 am
En iyi yollayıcılar
Alperen
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Vote_lcapADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ I_voting_barADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Vote_rcap 
hüsn
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Vote_lcapADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ I_voting_barADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Vote_rcap 
ecm_bal
~~Özge~~
admin
Live_Dead
sessizliksokağı
*tatlı*belam*
SessiZ_FırTına
<<OKULGEZGİNi>&a

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
hüsn
MUDUR YARDIMCISI
MUDUR YARDIMCISI
1 2
hüsn
3 4

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 19/11/08 Mesaj Sayısı : 756 Nerden : İş/Hobiler : Müzik,fotoğraf çekmek,siyaset,uzay... Lakap :

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Vide
MesajKonu: ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ   ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 7:07 pm

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
(TARİHÇE)

Üniversitemiz, İnönü Üniversitesi'ne bağlı olarak 1983 tarihinde kurulan Adıyaman Meslek Yüksekokulu, 12.05.1996 tarihinde kurulan Sağlık Yüksekokulu ve 12.05.1998 tarihinde kurulan Fen-Edebiyat Fakültesi ile Gaziantep Üniversitesi'ne bağlı olarak 27.06.1987 tarihinde kurulan Eğitim Fakültesi,1988 yında kurulmuş olan Gölbaşı Meslek Yüksekokulu,15.12.1997 tarihinde kurulmuş olan Besni Meslek Yüksekokulu, 2003 yılında kurulan Adıyaman Mesleki ve Teknik Eğitim Fakültesi ile Harran Üniversitesi'ne bağlı olarak 16.10.1997 kurulan Kahta Meslek Yüksekokulu olmak üzere üç farklı Üniversitenin oluşturduğu akademik birimlerin (3 fakülte, 1 Yüksekokul ve 4 Meslek Yüksekokulu) 1 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla, 17 Mart 2006 tarih ve 26111 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren kanunla Adıyaman Üniversitesine bağlanmışlardır.

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ MİSYONU

Üniversitemizin misyonu; yüksek düzeyde eğitim öğretim, bilimsel araştırma, topluma hizmet sunumu ilkesi doğrultusunda, teknolojiye dayalı, özgür, bilimsel düşünce gücüne sahip, kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, insan haklarına saygılı, ulus ve çevre sorunlarına duyarlı, yurt kalkınmasında mesleki bilgi ve becerilerini en üst düzeyde kullanabilen, sanatsal ve kültürel birikime sahip, ülke çapında aranan bireyler yetiştirmektir.

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ VİZYONU
Eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve topluma hizmet sunumunda ulusal ve uluslararası düzeyde tanınan, Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş, dinamik, sanata değer veren, insana hizmet odaklı, üstün nitelikli bireyler yetiştiren, disiplinler arası sinerji yaratan, yenilikçi, yaratıcı, özgür düşünen, kendine güvenen, toplumsal gelişimde öncü, çalışanların memnuniyetini sağlayan ve öğrenciler tarafından tercih edilen bir üniversite olmaktır.

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası